foto

Dyfed Thomas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Pekař
1993 15: The Life and Death of Philip Knight (TV film)
1982 World Cup: A Captain's Tale, The (TV film)
1978 Englishman's Castle, An (TV film)

TV seriály

2013 Temný Wales (TV seriál)
Smrt samotáře (S01E02)
1999 High Hopes (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1990 Come Home Charlie and Face Them (TV seriál)
1987 The New Statesman (TV seriál)
1984 Magnificent Evans, The (TV seriál)
Night Beat News (TV seriál)
1983 The Citadel (TV seriál)
1978 Hawkmoor (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky