foto

Rhoda Lewis

  • nar. 25.6.1933 (86 let)
    Moseley, Birmingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Božská Florence
1999 Nosorožec (TV film)
1996 August
1995 A Relative Stranger (TV film)
1985 Píseň lásky (TV film)
1983 Dombey & Son
1974 Possessions (TV film)
1973 Urážka
1972 Pod Mléčným lesem
1970 Great Inimitable Mr. Dickens, The (TV film)
1963 Birth of a Private Man, The (TV film)

TV seriály

2004 Life Begins (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Secret World of Michael Fry, The (TV seriál)
1999 Sunburn (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1991 Joking Apart (TV seriál)
1989 May to December (TV seriál)
1988 Singles (TV seriál)
1987 The Bretts (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
Time for Murder (TV seriál)
1984 Magnificent Evans, The (TV seriál)
Master of the Game (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
The District Nurse (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
Smrt soudního znalce (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 2 (E02)
1982 All for Love (TV seriál)
1981 Last Song, The (TV seriál)
Maybury (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
That's My Boy (TV seriál)
1980 We, the Accused (TV seriál)
1977 Kilvert's Diary (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1976 Lorna Doone (TV seriál)
1974 Nearly Man, The (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
Sporting Scenes (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Half Hour Story (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
Lorna Doone (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1994 Network First (TV seriál)
1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace