foto

Dmitrij Gusev

  • nar. 27.2.1975 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Moskovskije tajny. Prokljatije Mastěra (TV film)
2018 Loučit se nebudeme
2017 Anna Kareninová. Příběh Vronského
2016 Jolki 5
2015 Poslednij rubež
2011 Lovec
2010 Polosatoje sčasťje (TV film)
2009 Pavilon č. 6
2008 Sčastlivogo puti (TV film)
2007 Sluha Jeho Veličenstva
2004 Jezdec jménem smrt
2003 Daže ně dumaj!
2001 Musorščik

TV seriály

2020 Magomajev (TV seriál)
2018 Ot něnavisti do ljubvi (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
V otraženii těbja (TV seriál)
2017 Anna Karenina (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (6)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Děmon revoljucii (TV seriál)
Krugovorot (TV seriál)
Ljubov po prikazu (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Almazy Stalina (TV seriál)
Doktor Anna (TV seriál)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Iděalnaja žertva (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Vtoraja žizň (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Čjornyj čelovek. Časť 2 (S01E14)
Čjornyj čelovek. Časť 1 (S01E13)
Profil ubijcy (TV seriál)
Puť Komandoora (S02E11)
2014 Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
Чёрная река (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Železnodorožnyj krossvord (S07E20)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Braťja po obmenu (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Legalnyj doping (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
Vremja dočerej (TV seriál)
2012 A u nas vo dvore... (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Russkaja naslednica (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Viktorija (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Rassledovanije v zaražjonnoj zoně (E09)
Dostojevskij (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Prizrak (S01E06)
Molodožjony (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Volčja chvatka (S04E02)
Pautina (TV seriál)
Bojec (S05E04)
Kollekcioněr (S05E03)
Stavka (S05E02)
další epizody (4)
2010 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Zoja (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Poslednij mig sčasťja (S04E18)
Kodex česti (TV seriál)
Kurjer (S04E03)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Pesočnyj čelovek (S03E13)
Čas Volkova (TV seriál)
Ljubov do groba (S03E29)
2008 Gluchar (TV seriál)
Bamper (S01E02)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Serebrjanaja linija (S03E10)
Advokat (TV seriál)
Strasť k igre (S05E08)
2007 Soldaty 12 (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Italjanskij galstuk (S01E15)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky