foto

Hjunri

  • nar. 18.12.1986 (34 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Gûzen to sôzô
2020 Nóten Paradise
Spy no cuma
Story Game
2019 Bara to čúrippu
Saišo no bansan
2018 Kaosan Taeng-go
2017 Cinema Fighters
Highheels: Kodawari ga unda otogibanaši
Kodomo cukai
Rokudenaši
2016 Rip Van Winkle no hanajome
2015 Kakekomi onna to kakedaši otoko
Kowareta heart o urimono ni
The Sea of Trees
2014 Flare
Hotel Kopan
In the Hero
Judge!
Mizu no koe wo kiku
2013 Shuten obake entotsu mae
The Intermission
2012 Eden
2011 Run 60
2008 Sookmyeong

TV seriály

2019 Akuma no bengonin: Mikošiba Reidži – Šokuzai no sonata (TV seriál)
Madoromi barmaid: Jatai bar de saikó no ippai o (TV seriál)
Atarašii hoši (E12)
Nakanai croquette​-kei (E11)
Odoru uranaiši (E10)
další epizody (12)
Mistress: Onntači no himicu (TV seriál)
Nahý režisér (TV seriál)
Vzkvétání (E05)
Pravda pravdoucí (E04)
Bez cenzury (E02)
Saka no točú no ie (TV seriál)
2018 Džošiteki seikacu (TV seriál)
Manpuku (TV seriál)
2017 Hello Harinezumi (TV seriál)
Seirei moribito: kanašiki hakai gami (TV seriál)
Ucubokazura no jume (TV seriál)
2016 Isan sózoku bengoši: Kakizaki Šin'iči (TV seriál)
Koi no sanriku rešša kon de ikó! (TV seriál)
Rip Van Winkle no Hanayome serial edition (TV seriál)
2014 Street Fighter: Assassin's Fist (TV seriál)
Tókjó Sukáretto: keišičó NS-gakari (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
2012 RUN60 (TV seriál)
2010 Face Maker (TV seriál)
Freeter, Ie wo Kau (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky