foto

Sonia Dresdel

  • nar. 5.5.1909
    Hornsea, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.1.1976 (66 let)
    Canterbury, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Lady Caroline Lamb
1968 Last of the Long-haired Boys
1963 Break, The
1960 Soudní procesy s Oscarem Wildem
1958 Death Over My Shoulder
1956 Now and Forever
Secret Tent, The
1952 The Divine Creatures (TV film)
1951 The Clouded Yellow
Third Visitor, The
1950 Mrs. Dot (TV film)
1948 Padlý idol
This Was a Woman
1947 While I Live
1945 World Owes Me a Living, The

TV seriály

1974 The Pallisers (TV seriál)
1973 Lizzie Dripping (TV seriál)
1972 Strauss Family, The (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
Wicked Women (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
1968 The Caesars (TV seriál)
The Man in the Iron Mask (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
City 68' (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1966 George and the Dragon (TV seriál)
Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Newcomers (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1963 Jane Eyre (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Saki (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 Marty (TV pořad)
1947 Play the Game (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky