foto

Louis Cioffi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Death Note
2016 Blair Witch: 20 let poté
2012 Hidden Moon
2007 Nora Roberts: Městečko Angels Fall (TV film)
2006 Devil's Den
Čti a plač (TV film)
2005 Kobylky: Den zkázy (TV film)
Sny o bizonech (TV film)
2004 The Almost Guys
2003 Detonátor
2001 Honička
1998 Kariéristi
My Brother Jack
1997 Falešné svědectví
Legenda o ztracené hrobce (TV film)
Černý škorpion II
1996 Transport
1995 Bombarďáci
1994 Za zavřenými dveřmi

TV seriály

2019 See (TV seriál)
2017 Midnight, Texas (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2016 Outcast (TV seriál)
A Darkness Surrounds Him (S01E01)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Brave New World (E01)
2014 Aféra (TV seriál)
Noční směna (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Those Who Kill (TV seriál)
Surrender (E10)
Souvenirs (E05)
Sunday (E04)
Rectify (TV seriál)
Charlie Darwin (S02E03)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
2001 Noční můry (TV seriál)
2000 Syn pláže (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky