foto

Rikki Fulton

  • nar. 15.4.1924
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 27.1.2004 (79 let)
    Glasgow, Strathclyde, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Jolly: A Life (TV film)
1994 Jolly a Man for All Seasons (TV film)
1990 Triple Scotch & Wry
1987 Double Scotch & Wry
1986 Scotch & Wry
The Holy City (TV film)
1985 The Girl in the Picture
1984 Šťastný a veselý aneb zmrzlinu prosím!
1983 Místní hrdina
Park Gorkého
1981 Dollar Bottom, The
The Winter's Tale (TV film)
1953 Laxdale Hall

TV seriály

1994 The Tales of Para Handy (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1985 Super Gran (TV seriál)
1984 Country Diary of an Edwardian Lady, The (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Square Mile of Murder (TV seriál)
1979 Charles Endell, Esq (TV seriál)
1978 Scotch & Wry (TV seriál)
1977 Rob Roy (TV seriál)
The Sunday Drama (TV seriál)
1974 It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Jolly: A Life (TV film)
1994 Jolly a Man for All Seasons (TV film)
1986 Scotch & Wry

Host

TV pořady

1959 Showtime (TV pořad)
1953 Guess My Story (TV pořad)
The Good Old Days (TV pořad)
1949 Music-Hall (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky