foto

James Aspey

  • nar. 10.11.1986 (32 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Vegan 2018
2017 Meat the End - a.z.
Vegan 2017
2016 Vegan 2016 (amatérský film) - a.z.
2015 Vegan 2015 (amatérský film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace