foto

Jane Velez-Mitchell

  • nar. 29.9.1956 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Případ Casey (TV film) - a.z.
2012 Fatal Honeymoon (TV film) - a.z.
2001 15 minut
Banditi
1997 Sopka

Dokumentární

2020 Vegan 2020
2019 Countdown to Year Zero
Vegan 2019 - a.z.
2018 Vegan 2018
2017 Vegan 2017
2016 Vegan 2016 (amatérský film) - a.z.
2015 Vegan 2015 (amatérský film) - a.z.
2011 Saving America's Horses: A Nation Betrayed
2006 Pod maskou
2005 Diva Dog: Pit Bull on Wheels
1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Countdown to Year Zero

Host

TV pořady

2008 Issues with Jane Velez-Mitchell (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2019 Jason Oliver, Michelle Swann - Be Kind Already! (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky