foto

Jane Velez-Mitchell

  • nar. 29.9.1956 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Případ Casey (TV film) - a.z.
2012 Fatal Honeymoon (TV film) - a.z.
2001 15 minut
Banditi
1997 Sopka

Dokumentární

2019 Vegan 2019 - a.z.
2018 Vegan 2018
2017 Vegan 2017
2016 Vegan 2016 (amatérský film) - a.z.
2015 Vegan 2015 (amatérský film) - a.z.
2011 Saving America's Horses: A Nation Betrayed
2006 Pod maskou
2005 Diva Dog: Pit Bull on Wheels
1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Issues with Jane Velez-Mitchell (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky