foto

Shane Zaza

  • nar. 8.1.1984 (35 let)
    Bridlington, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mumie
2015 MI-5: Vyšší dobro
The Rezort
2014 Plastic
2013 Jadoo
Keeping Up with the Joneses
2012 Bez záznamu
2006 Šifra mistra Leonarda
2005 Mesiáš 4: Božská komedie (TV film)

TV seriály

2018 Tisk (TV seriál)
Resonance (E06)
Two Worlds (E05)
Magic (E04)
další epizody (5)
Pán času (TV seriál)
Demons of the Punjab (S11E06)
2017 Will (TV seriál)
The Marriage of True Minds (E05)
Brave New World (E04)
The Two Gentlemen (E03)
další epizody (5)
2016 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Nosedive (S03E01)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2008 10 dní do války (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S07E01)
2007 The Omid Djalili Show (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace