foto

Karl-Heinz von Liebezeit

  • nar. 10.7.1960 (59 let)
    Karlsruhe, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Rudý kakadu
2004 Stauffenberg (TV film)
1988 Land der Väter, Land der Söhne
1986 Wem Gott ein Amt gibt (divadelní záznam)
1985 Loft
Zwischen den Zeiten (TV film)
1983 Geheimsender 1212 (TV film)
1982 Nacht der Wölfe
1981 Místo činu - Přeběhlík (TV film)
1966 Wilhelm Tell (divadelní záznam)

TV seriály

2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Sny jižních moří (S01E13)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Frankenberg (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Rummelplatzgeschichten (TV seriál)
1983 Zeiten ändern sich, Die (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1975 Eigener Herd ist Goldes wert (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Generálové Wehrmachtu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace