foto

Ján Plesník

  • nar. 1941
  • zem. 2014

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1995 Ďábelské klíče (TV film)
1993 Chudobných rodičov syn (TV film)
1992 Horror aneb Četba na dobrou noc (TV film)
1990 Věčný tulák (TV film)
Zápas o člověka Nelibu (TV film)
1988 Píšťaličko, otloukej se (TV film)
Vzestup po šikmé ploše (TV film)
1987 Agras 01 (TV film)
Smrt z laboratoře (TV film)
To se ti povedlo, tatínku (TV film)
Čaj s Vladimírem Brázdou (TV film)
1985 Sny kominíka Sazivce (TV film)
Tvář za oknem (TV film)
1983 Stříbrný smrček (TV film)
1982 Jak Honza Kačenku dostal (TV film)
1980 Paní Marjánka, matka pluku aneb Ženské srdce (TV film)
Večírek pro liché (TV film)
1979 Případ IV. A (TV film)
Ženich mezi dveřmi (TV film)
1978 Melodie bílého klavíru (TV film)
1977 Oheň ve dřevě (TV film)
1976 Druhé křídlo (TV film)
Maškaráda (TV film)
O bludičce, která zabloudila (TV film)
Zvonek (TV film)
1975 Nástup možný ihned (TV film)
1973 Pírko (TV film)
1972 Slabé srdce (TV film)
1971 Priehrštie vzdychov (TV film)
Taký obyčajný deň (TV film)
1969 Figarov rozvod (TV film)
1966 Andělíčci (studentský film)

TV seriály

1989 U nás doma (TV seriál)
Na vlastní riziko (E05)
1986 Ostrov jistoty (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1985 Bakaláři (TV seriál)
Otec (S14E33)
Světlonoš (S14E32)
Půlnoční divočák (S14E13)
1984 Bakaláři (TV seriál)
Kufr (S13E28)
1983 Bakaláři (TV seriál)
Poklad (S12E41)
Zkouška (S12E40)
Čepice (S12E39)
další epizody (4)
1982 Bráškové (TV seriál)
1980 Bakaláři (TV seriál)
Lavice, moje žena a já (S09E21)
Výtečníci (S09E20)
1978 Bakaláři (TV seriál)
Filip (S07E09)

TV pořady

1996 Sešli se... (TV pořad)
1995 Tak neváhej a toč! (TV pořad)
1993 Halabalašou (TV pořad)
Činčin (TV pořad)
1991 Nezemře, kdo vkládá život do věcí (TV pořad)
1986 Vrať se, vše odpuštěno (TV pořad)
1985 Kavárnička dříve narozených (TV pořad)
Srdce tepe v operetě (TV pořad)
1980 Dáme se do gala (TV pořad)
1968 Chvilka poezie (TV pořad)

Divadelní záznam

1991 Cvokstory (divadelní záznam)
1976 Luigiho srdce aneb Poprava tupým mečem (divadelní záznam)
1973 Paní Marjánka, matka pluku aneb Ženské srdce (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky