foto

Alexandr Gorškov

  • nar. 20.1.1970 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Čužaja milaja (TV film)
2013 Bilet na Vegas
2011 Asja
1990 Sdělano v SSSR

TV seriály

2019 Aňutiny glazki (TV seriál)
2017 Krugovorot (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Ljubov kak stichijnoje bedstvije (TV seriál)
Margarita Nazarova (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Narušenije pravil (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Firma (S09E01)
2014 Doroga domoj (TV seriál)
Fizruk (TV seriál)
Kuprin. Jama (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sila ubežděnija (S05E01)
Kodex česti (TV seriál)
Millioněr (S07E15)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Skalolazka (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
Violetta iz Atamanovki (TV seriál)
Vozrast ljubvi (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Prigovor (S06E05)
2012 Děffčonki (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Etot pojezd v ogně (S05E16)
2011 Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
Svaty 5 (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Staryje sčety (S07E12)
2010 Interny (TV seriál)
Realnyje pacany (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Otpusk (S01E03)
Tělochranitěl (TV seriál)
Žizň za sto millionov (S03E03)
2009 Gluchar (TV seriál)
Fejerverk (S02E27)
Litějnyj (TV seriál)
Perevertyš (S03E23)
Ženskij instinkt (S02E21)
2008 Ment v zakoně (TV seriál)
Udavka dlja opera (S01E03)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky