foto

David Crellin

  • nar. 1961
    Bolton, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Girls Who Came to Stay, The (TV film)
What We Did on Our Holiday (TV film)
2005 Taggart: Loutka na provázku (TV film)
2004 Yasmin
2002 Blood Strangers (TV film)
2001 Běhna (TV film)
Vacuuming Completely Nude in Paradise (TV film)
1999 Nejtemnější světlo
Srdce
1996 Hillsborough (TV film)

TV seriály

2019 Roky a roky (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2016 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2015 Home Fires (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
2012 Accused (TV seriál)
Stephen's Story (S02E03)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Paradox (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2004 Láska v bílém pekle (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Shameless (TV seriál)
2001 Bob & Rose (TV seriál)
Mersey Beat (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 The Cops (TV seriál)
1997 Grand, The (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Zlatá klec (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
The Mad Woman in the Attic, Pt. 2 (S01E02)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky