foto

Henri Delmas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 L'Affaire Seznec (TV film)
1992 Segno del comando, Il (TV film)
1989 Chambre à part
Hiver 54, l'abbé Pierre
1986 Kamikaze
L'Été 36 (TV film)
États d'âme
1984 Manipulations (TV film)
1976 Petit Marcel, Le
1974 Eugène Sue (TV film)
1970 De la belle ouvrage (TV film)
Fauteuil hanté, Le (TV film)

TV seriály

1991 Cas de divorce (TV seriál)
1984 Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
1972 Pot-Bouille (TV seriál)
1971 François Gaillard (TV seriál)
1968 Compagnons de Baal, Les (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky