foto

Éva Olsavszky

  • nar. 18.9.1929
    Budapešt, Maďarsko
  • zem. -

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Tablo
2003 Szent Iván Napja
2000 Portugál
1995 A párduc és a gödölye (TV film)
1987 Aranyóra (TV film)
1986 Fekete kolostor (TV film)
Láska do první kapky krve
1985 Az idegen gyermek (TV film)
1984 Örökkön-örökké (TV film)
1982 Kettévált mennyezet
1981 A hamu alatt (TV film)
1979 A három jószívü rabló (TV film)
1977 A zöldköves gyűrű (TV film)

TV seriály

1998 Barátok közt (TV seriál)
1995 Patika (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
další epizody (8)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1993 Rizikó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky