foto

Dimos Starenios

  • nar. 15.9.1909
    Káhira, Egypt
  • zem. 23.10.1983 (74 let)
    Athény, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Řecký magnát
1975 La faille
1972 Aihmalotoi tis idonis
Ekviastai
Kynigimenoi erastes
O kyrios stathmarhis
1971 Frenitis
Kreuzfahrt des Grauens
Tis zileias ta kamomata
1970 Krima... to boi sou
Martha, i gynaika tou ponou
Mia gynaika stin Antistasi
Mia zoi horis agapi
O aktypitos... ktypithike
Oi gennaioi tou Vorra
Proklisis
To methysi tis sarkas
1969 Enas andras me syneidisi
Listeia stin Athina
O stratis parastratise
Parthenes stous valtous
Ston ilingo tis zois
Ta paidia tou limaniou
1967 Antio gia panta
Cry in the Wind
Oi voskoi
1966 Dama spathi
Den eimai atimasmeni
I 7i imera tis dimiourgias
To koritsi me ta vourkomena matia
1964 Act of Reprisal
Casablan
Monemvasia
1963 Island of Love
Ligo prin ximerosei
O asotos
1962 Bitva u Thermopyl
1961 Sapfo, i Lesvia
Tintin
To spiti tis idonis
1960 Kassiani ymnodos
Nikdy v neděli
1959 Gia to psomi kai ton erota
Zalongo, to kastro tis lefterias
1957 Jeep, periptero ki agapi
Protevousianikes peripeteies
Ten, který musí zemřít
Tis tyhis ta grammena
1956 Kyriakatikoi iroes
1953 Prepei na ta pantrepsoume
1951 I lykaina
Krvavé Vánoce
Pikro psomi
1950 T' arravoniasmata
1949 Diagogi... miden!
Dyo kosmoi
Teleftaia apostoli
1948 Anna Roditi
1946 Prosopa lismonimena
1945 Dipli thysia
1943 Magia, i tsigana

TV seriály

1980 Ta paliopaida t' atithasa (TV seriál)
1979 Syntagmatarhis Liapkin (TV seriál)
1978 Yungermann (TV seriál)
1977 Ypopsies (TV seriál)
1976 Mia fora ki enan kairo (TV seriál)
1975 Foteini Zarkou (TV seriál)
Hristos xanastavronetai, O (TV seriál)
To taxidi (TV seriál)
1973 Katohi (TV seriál)
1972 Kekleismenon ton thyron (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky