foto

Jacques Stany

  • nar. 4.4.1930 (88 let)
    Minsk, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Vita non violenta, Una
1996 Tre
1993 Dvakrát dvacet let (TV film)
1991 Conte Max, Il
1990 Aquile (TV film)
Basta! Adesso tocca a noi
1986 Penombra
1985 Peccato di Lola, Il
Sogni erotici di Cleopatra
1984 Hanna D. - La ragazza del Vondel Park
Maladonna
1983 Acapulco, prima spiaggia... a sinistra
Ohnivý blesk
1982 Assassinio al cimitero etrusco
Morte in Vaticano
Sommergibile più pazzo del mondo, Il
Violenza in un carcere femminile
1981 Casta e pura
Poliziotta a New York, La
Spaghetti a mezzanotte
1980 Moglie in vacanza... l'amante in città, La
Vlk a beránek
1979 Super Andy, il fratello brutto di Superman
1978 Insegnante va in collegio, L'
Insegnante viene a casa, L'
Soldatessa alle grandi manovre, La
1977 Anno zero - guerra nello spazio
La Soldatessa alla visita militare
Tänzerinnen für Tanger
1976 A Matter of Time
Calde labbra
Càlamo
Sorbole... che romagnola!
Tous les chemins mènent à l'homme
1975 Mahogany
1974 Carnalità
1972 Mafie za mřížemi
1971 Devítiocasá kočka
Knězova manželka
Un posto ideale per uccidere
Čtyři mouchy na šedém sametu
1970 Hnízdo
Paranoia
1969 Arcangelo, L'
Ora X - pattuglia suicida
Orgasmo
Vedo nudo
Vyděděnec
1968 House of Cards
1967 Cobra, Il
1966 Per pochi dollari ancora
Tecnica di un omicidio
1965 Hercules and the Princess of Troy (TV film)
Von Ryanův Expres
1964 Báječný paroháč
Herkulovo vítězství
Il castello dei morti vivi
Maciste, gladiatore di Sparta
1963 Císařská Venuše
Il fornaretto di Venezia
Oro per i Cesari
1962 Sette spade del vendicatore, Le
Sváteční vyjížďka
1961 Jaká slast žít
1960 I giganti della Tessaglia
1955 Couteau sous la gorge, Le

TV seriály

1993 Un commissario a Roma (TV seriál)
1984 Laurier (TV seriál)
1982 Storia d'amore e d'amicizia (TV seriál)
1978 Sam et Sally (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace