foto

G. Patrick Currie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 The ABCs of Death
2011 Tváře v davu
2010 Percy Jackson: Zloděj blesku
2008 Kovbojova nevěsta (TV film)
Whispers and Lies (TV film)
2006 Výjimečné ženy (TV film)
2002 Od dveří ke dveřím (TV film)
Včelí zabijáci (TV film)
2001 Dark Water
Valentine
2000 Karanténa (TV film)
Srub u jezera (TV film)
1999 Chladné klima (TV film)
1997 Sestřička (TV film)

TV seriály

2015 Proof (TV seriál)
Memento Vivere (E05)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Deadlock (S04E16)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Heart (S02E17)
Láska je Láska (TV seriál)
Lepší je být ženou (S04E06)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
The Passage (S03E10)
Smallville (TV seriál)
Prázdnota (S05E17)
2005 Hvězdná brána (TV seriál)
Blíženci (S08E11)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Časy se mění, část druhá (S08E02)
Časy se mění, část první (S08E01)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Vesmírný závod (S07E08)
Nepřátelský důl (S07E07)
Nepřirozený výběr (S06E12)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Věnec / Noc hrůzy / Portrét / Kandidát / Prsten (S04E07)
2001 Past na ptáky (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Babylon Boomerang (S01E08)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Milénium (TV seriál)
Midnight of the Century (S02E10)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Meet Cute

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Meet Cute

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace