foto

Andris Lielais

  • nar. 20.2.1957 (63 let)
    Riga, Lotyšsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Něbo izmerjajetsja miljami
2014 Čempiony
2007 Boj s těňju 2: Revanš
2006 Niotkuda s ljubovju, ili Věsjolyje pochorony
Poslednij prikaz generala (TV film)
2004 Koža salamandry
2002 Red Serpent
1992 Vospitanije žestokosti u ženščin i sobak (TV film)
1988 Imja
1986 Zkus zůstat naživu
1981 Sledstvijem ustanovleno...
1970 Respublika Voroněj ulicy

TV seriály

2018 Insomnia (TV seriál)
In Blood So Steeped (E07)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Drama (E24)
Doktor Anna (TV seriál)
2015 Kryša mira (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
2014 S čego načinajetsja Rodina (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
2013 Dělo česti (TV seriál)
Krasnyje gory (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Svoja sredi čužich (S01E13)
Karpov (TV seriál)
Konkurent (S02E03)
2012 Děffčonki (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Kolpak (S01E26)
Killer (S01E22)
Petrovič (TV seriál)
Koroleva (E04)
Tri tovarišča (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Intěresnoje kino (S02E01)
Ment v zakoně (TV seriál)
Kvartirnyj vopros (S05E02)
2011 Děmony (TV seriál)
Igra (TV seriál)
Mat (S01E20)
Šach (S01E19)
Moj jedinstvennyj drug (S01E18)
další epizody (6)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Zakon podlosti (S03E18)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
2004 Špionskije igry (TV seriál)
Nělegal (E01)
Syščiki (TV seriál)
Zapach děněg (S03E04)
2003 Podari mně žizň (TV seriál)
Svobodnaja ženščina 2 (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Ameriken boj (S01E28)
2002 Svobodnaja ženščina (TV seriál)
2001 Vorovka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky