foto

Jake Davies

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Once and Forever
2013 Once Upon a Time...
2011 The Tale of a Fairy

TV seriály

2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
Metalhead (S04E05)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace