foto

Baptiste Giabiconi

  • nar. 9.11.1989 (30 let)
    Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Once and Forever
2013 Once Upon a Time...
2011 The Tale of a Fairy

TV seriály

2012 Nos Chers Voisins (TV seriál)
2011 Sosie! Or Not sosie? (TV seriál)
2010 Le bureau des plaintes (TV seriál)
Touche pas à mon poste! (TV seriál)
2009 Chabada (TV seriál)
Scènes de ménages (TV seriál)
2005 Village départ (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
2014 Stars sous hypnose (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
2011 Danse avec les stars (TV pořad)
Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2006 Jamel comedy club (TV pořad)
Les Années bonheur (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky