foto

Jimmy Shaw

  • nar. Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Conducta animal
2017 Megan Leavey
Tom of Finland
2016 Muž tisíce tváří
Ozzy
People You May Know
2014 Wax
1997 Happy Hour
1995 Pán kouzel

TV seriály

2016 Ztraceni na Divokém západě (TV seriál)
2015 El ministerio del tiempo (TV seriál)
2014 The Refugees (TV seriál)
Víctor Ros (TV seriál)
2013 The Avatars (TV seriál)
2012 Tiempo entre costuras, El (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
1998 Will a Grace (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Major Dad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace