foto

Seumas F. Sargent

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Song for Maria
2017 Tom of Finland
2015 Bod zlomu
The Philosopher King
2014 Das Zeugenhaus (TV film)
2013 Tatort - Zwischen den Fronten (TV film)

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)

Dokumentární

2017 Leningrad-Sinfonie - Eine Stadt kämpft um ihr Leben

TV pořady

2015 I Can Do That (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace