foto

Seumas F. Sargent

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tom of Finland
2015 Bod zlomu
The Philosopher King
2014 Das Zeugenhaus (TV film)
2013 Tatort - Zwischen den Fronten (TV film)

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)

Dokumentární

2017 Leningrad-Sinfonie - Eine Stadt kämpft um ihr Leben

TV pořady

2015 I Can Do That (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace