foto

Martin Bergmann

  • nar. 16.7.1983 (35 let)
    Postupim, Brandenburg, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hard & Ugly
Tom of Finland
2015 Gruber geht

TV seriály

2018 Hanna (TV seriál)
2017 Kobra 11 (TV seriál)
Krev a voda (S22E19)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace