foto

Moon-hee Nah

  • nar. 30.11.1941 (77 let)
    Peking, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jeongjikhan hubo
2019 O! Munhui
Sogongnyeo
2018 Leseulleo
2017 Ai kaen seupikeu
2014 Soosanghan geunyeo
2010 Hamoni
Yookhyeolpo kangdodan
2007 Geolseukawooteu
Geunom moksori
Hwaryeohan hyooga
Kwonsunbunyeosa nabchisageon
2006 Yeolhyeolnama
2005 Neoneun nae unmyeong
Plačící pěst
2004 Eseu daieoli
Yeoseonsaeng vs yeojeja
2003 Yeongeo wanjeonjeongbok
2001 Mari iyagi
1998 Joyonghan gajok

TV seriály

2018 Hanaboonin naepyeon (TV seriál)
2017 Geunyang saranghaneun sai (TV seriál)
2016 Abeonim jega mosilgeyo (TV seriál)
Dieo mai peurenjeu (TV seriál)
2015 Manyeoeui seong (TV seriál)
2014 Gibun joheunnal (TV seriál)
2013 Adeulnyeosukdeul (TV seriál)
Wanggane sikgoodeul (TV seriál)
2012 Dasutsongarak (TV seriál)
Eummaga myogillae (TV seriál)
2011 Padam padam ... keuwa keunyeoui shimjangbakdongsori (TV seriál)
Sarangeul mideoyo (TV seriál)
2010 Naya, halmeoni (TV seriál)
2008 Amnokgangeun heureunda (TV seriál)
Cheonhailsaek Park Jeong-keum (TV seriál)
Keudeuli saneun sesang (TV seriál)
Nae sarang keumjiok yeop (TV seriál)
2007 Ggakdugi (TV seriál)
2006 Geochimeobsi haikik! (TV seriál)
Keutbai solro (TV seriál)
Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)
2005 Jangmitbit insaeng (TV seriál)
2004 Bumonim jeonsangseo (TV seriál)
Gaebapgeuleus (TV seriál)
Mulkkotmaeul saramdeul (TV seriál)
2003 Apgujeong jonggatjip (TV seriál)
Geudae ajigdo kkumkkugo issneunga (TV seriál)
2002 Cheongukui aideul (TV seriál)
Geu yeoja salamjabne (TV seriál)
2001 Gaeule mannan namja (TV seriál)
Sangdo (TV seriál)
Urigah namingayo (TV seriál)
2000 Eommaya nunaya (TV seriál)
Singwigongja (TV seriál)
1999 Majimang jeonjaeng (TV seriál)
Namui sokdo moreugo (TV seriál)
Uriga jeongmal saranghaesseulkka (TV seriál)
1997 Saranghanikka (TV seriál)
1996 Gaseumeul yeoleora (TV seriál)
Im Kkeokjeong (TV seriál)
Saranghandamyeon (TV seriál)
Sesangeseo gajang areumdaun ibyeol (TV seriál)
1995 Barameun buleodo (TV seriál)
1986 Cheotsarang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky