foto

Norbert Braun

  • nar. 7.6.1952 (66 let)
    Waren, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tom of Finland
2008 Narrenspiel
2005 Stille Wasser
1997 Friedrich und der verzauberte Einbrecher
1990 Drei Wohnungen
1989 Vera - Der schwere Weg der Erkenntnis
1986 Kalter Engel (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Laß mich nicht im Stich (TV film)
Polizeiruf 110 - Traum des Vergessens (TV film)
1983 Zákaz adopce (TV film)
1981 Nachspiel eines Verhörs (TV film)
1977 Trampen nach Norden
1976 Die Forelle (TV film)

TV seriály

2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1971 Polizeiruf 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace