foto

Christian Olander

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Zajatci vesmíru
2017 Tom of Finland
2015 Bezchybný plán
2014 REDEEM The Beginning
2013 Ragnarok
Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
Život je pohoda
2012 Johan Falk: Alla råns moder
Johan Falk: Barninfiltratören
Johan Falk: De 107 patrioterna
Johan Falk: Kodnamn Lisa
Johan Falk: Organizatsija Karayan
Johan Falk: Spelets regler
2011 Lyckliga jävel
2008 Ett enklare liv (TV film)
2002 No Law 4000

TV seriály

2020 Bäckström (TV seriál)
2019 Prvorozený (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Alex (TV seriál)
Slutspel (S02E06)
Återkomst (S02E05)
Förrådd (S02E04)
další epizody (6)
2017 Alex (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Springfloden (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Blå ögon (TV seriál)
En söndag i september (E10)
Kölvattnet (E09)
Svallvågen (E08)
další epizody (6)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Flyttfåglar (E04)
...jord skall du åter varda (E03)
Tusen nålstick (E02)
další epizody (4)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2002 No Law 4000

Host

TV pořady

2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky