foto

Lars Carlsson

  • nar. 6.4.1970 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2017 Tom of Finland
2016 Kráčej se mnou
2011 Irene Huss - Den som vakar i mörkret (TV film)
Irene Huss - Muž s malou tváří (TV film)
2010 Na druhé straně
2009 Svatební fotograf

TV seriály

2017 Alex (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2015 Ängelby (TV seriál)
Blå ögon (TV seriál)
En söndag i september (E10)
Kölvattnet (E09)
Svallvågen (E08)
další epizody (6)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Flyttfåglar (E04)
...jord skall du åter varda (E03)
Tusen nålstick (E02)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace