foto

Emilie Lafarge

  • nar. 6.7.1974 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tiens-toi droite
2010 Un balcon sur la mer
2008 Natvrdo (TV film)
Versailles
2007 Le Prix à payer
2006 Selon Charlie
Ze dne na den
2004 L'abbaye du revoir (TV film)
La nourrice (TV film)
Vše o orgasmu
2002 (Entre nous)
2001 Bourgeois gentilhomme, Le (TV film)
Charmant garçon
Fantômes
Sa mère, la pute (TV film)
Vent de poussières (TV film)
1999 Le Petit voleur
Peau d'homme coeur de bête

TV seriály

2019 Vernon Subutex (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2013 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Love coach (S06E07)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Profession de foi (S05E03)
2003 Les Thibault (TV seriál)
Nebezpečné známosti (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky