foto

Marie-Claude Brunet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Où es-tu maintenant? (TV film)
2010 Diamants de la victoire, Les (TV film)
2006 Harkis (TV film)
Mes parents chéris (TV film)
2005 Arbre et l'oiseau, L' (TV film)
Kam zmizel můj syn? (TV film)
2004 L'abbaye du revoir (TV film)
Une autre vie (TV film)
2003 Comme si de rien n'était
2002 Grande brasserie, La (TV film)
Tous les chagrins se ressemblent (TV film)
2001 P'tits gars Ladouceur, Les (TV film)
Un homme à défendre (TV film)
2000 Roule routier (TV film)
1998 Je suis vivante et je vous aime
1997 Baby-sitter Blues (TV film)
Mensonge, Le (TV film)
Voisine, La (TV film)
1995 Impossible Monsieur Papa, L' (TV film)

TV seriály

2013 No Limit (TV seriál)
Panique chimique (S02E08)
Vacances j'oublie tout... (S02E07)
Mariage à haut risque (S02E06)
další epizody (7)
2010 Ma femme, ma fille, 2 bébés (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Une affaire de famille (S05E02)
Sur la touche (S05E01)
Corps étrangers (S04E08)
další epizody (8)
2009 Nováčci (TV seriál)
Jeux dangereux (S03E03)
Nouveau départ (S03E02)
Derrière les barreaux (S03E01)
2007 Nárazové vlny (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Enquête interne - Partie 2 (S02E12)
Enquête interne - Partie 1 (S02E11)
Infiltration (S02E10)
další epizody (12)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1999 Chasseurs d'écume (TV seriál)
1998 Louise et les marchés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace