foto

J. Michael Straczynski

  • nar. 17.7.1954 (64 let)
    Paterson, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The Dive
2013 Světová válka Z
2012 Underworld: Probuzení
2009 Ninja Assassin
2008 Výměna
2007 Babylon 5: Hlasy v temnotě
2002 Babylon 5: Legenda o strážcích (TV film)
2000 To je vražda, napsala: Smrtonosný příběh (TV film)
1999 Babylon 5: Volání do zbraně (TV film)
1998 Babylon 5: Na počátku (TV film)
Babylon 5: Třetí prostor (TV film)
Babylon 5: Řeka duší (TV film)
1993 Babylon 5: Velký sumit (TV film)
1989 Captain Power: The Beginning (TV film)

TV seriály

2017 Sense8 (TV seriál)
You Want a War? (S02E11)
If All the World's a Stage, Identity Is Nothing But a Costume (S02E10)
What Family Actually Means (S02E09)
další epizody (10)
2016 Sense8 (TV seriál)
Happy F*cking New Year (S02E01)
2015 Sense8 (TV seriál)
I Can't Leave Her (S01E12)
Just Turn the Wheel and the Future Changes (S01E11)
What Is Human? (S01E10)
další epizody (12)
2002 Jeremiah (TV seriál)
1999 Křížová výprava (TV seriál)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
Sleeping in Light (S05E22)
Objects at Rest (S05E21)
Objects in Motion (S05E20)
další epizody (21)
1997 Babylon 5 (TV seriál)
The Deconstruction of Falling Stars (S04E22)
Rising Star (S04E21)
Endgame (S04E20)
další epizody (18)
1996 Babylon 5 (TV seriál)
Falling Toward Apotheosis (S04E04)
The Summoning (S04E03)
Whatever Happened to Mr. Garibaldi? (S04E02)
další epizody (22)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Passing Through Gethsemane (S03E04)
A Day in the Strife (S03E03)
Convictions (S03E02)
další epizody (16)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Geometrie Stínů (S02E03)
Odhalení (S02E02)
Východiska (S02E01)
další epizody (15)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Stíny noci (S01E03)
1989 Nightmare Classics (TV seriál)
1987 Captain Power and the Soldiers of the Future (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Spiral Zone (TV seriál)
1986 The Real Ghost Busters (TV seriál)
1985 CBS Storybreak (TV seriál)
Jayce and the Wheeled Warriors (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
She-Ra: Princess of Power (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 He-Man and the Masters of the Universe (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Thor

TV seriály

1998 Babylon 5 (TV seriál)
Sleeping in Light (S05E22)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Babylon 5: Hlasy v temnotě

TV seriály

1998 Babylon 5 (TV seriál)
Sleeping in Light (S05E22)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Sense8 (TV seriál)
Amor Vincit Omnia (S02E12)
2015 Sense8 (TV seriál)
I Can't Leave Her (S01E12)
Just Turn the Wheel and the Future Changes (S01E11)
What Is Human? (S01E10)
další epizody (12)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
Sleeping in Light (S05E22)
Objects at Rest (S05E21)
Objects in Motion (S05E20)
další epizody (22)
1997 Babylon 5 (TV seriál)
The Deconstruction of Falling Stars (S04E22)
Rising Star (S04E21)
Endgame (S04E20)
další epizody (18)
1996 Babylon 5 (TV seriál)
Falling Toward Apotheosis (S04E04)
The Summoning (S04E03)
Whatever Happened to Mr. Garibaldi? (S04E02)
další epizody (22)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Passing Through Gethsemane (S03E04)
A Day in the Strife (S03E03)
Convictions (S03E02)
další epizody (19)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Spřízněné duše (S02E07)
Škodná v revíru (S02E06)
Dlouhý spánek (S02E05)
další epizody (29)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(34)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace