foto

Johnny Maxfield

  • nar. 12.8.1930
    Macclesfield, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 9.4.2002 (71 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Svět Eddie Wearyho (TV film)
1983 Garderobiér
1976 Hills of Heaven, The

TV seriály

1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
New Voices (TV seriál)
1991 Josie (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1987 Flying Lady (TV seriál)
1982 A Kind of Loving (TV seriál)
Brookside (TV seriál)
1980 Flesh and Blood (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Mallens, The (TV seriál)
Thundercloud (TV seriál)
1978 Fallen Hero (TV seriál)
Send in the Girls (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1969 The Liver Birds (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace