foto

Per Gavatin

  • nar. 1.5.1977 (42 let)
    Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Remake
2010 Yoghurt
2008 Mellan 11 och 12 (TV film)

TV seriály

2018 Swedish Dicks (TV seriál)
The Swedish FBI (S02E08)
Behind Bars (S02E06)
2017 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Swedish Dicks (TV seriál)
A Thief Amongst Us (S02E01)
2014 Torpederna (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2012 Kontoret (TV seriál)
2007 Playa del Sol (TV seriál)

TV pořady

2007 Grotesco (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Remake

TV seriály

2015 Boy Machine (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky