foto

Jannick Top

  • nar. 4.10.1947 (72 let)
    Marseille, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2006 Concours de danse à Piriac (TV film)
2005 Mademoiselle Navarro (TV film)
Vive la vie
2003 Holky v akci
Vítejte u Rozových
2002 Bratrstvo bojovníků
2001 Origine contrôlée
Pourquoi t'as fait ça?
1998 Divokost v srdci
1997 Fred
1993 Titulní strana pro vraha (TV film)
1991 Fortune Express
Simple mortel
1990 Pont du silence, Le

TV seriály

2007 Brigade Navarro (TV seriál)
2004 Le proc (TV seriál)
2003 Modré hlubiny (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
2001 Fabio Montale (TV seriál)
Chourmo (E02)
1996 Groupe nuit (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
1994 Extrême Limite (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky