foto

Christoph Kaiser

  • nar. 24.2.1964 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Schwartz & Schwartz - Der Tod im Haus (TV film)
2018 3 dny v Quiberonu
Das schweigende Klassenzimmer
Der große Rudolph (TV film)
Schwartz & Schwartz - Mein erster Mord (TV film)
2016 Die vierte Gewalt (TV film)
Teror (TV film)
Wunschkinder (TV film)
2015 Ein Atem
Familienfest
Stát vs. Fritz Bauer
Tag der Wahrheit (TV film)
2014 Jack
Polizeiruf 110 - Morgengrauen (TV film)
Tatort - Der Eskimo
Tatort - Der Hammer (TV film)
Tatort - Der sanfte Tod (TV film)
2013 Meine Schwestern
Místo činu: Hamburk - Ohnivý ďábel (TV film)
Pinocchio (TV film)
Tatort - Borowski und der brennende Mann (TV film)
Tatort - Wer das Schweigen bricht (TV film)
Vlčí děti
2012 Dva životy
Mutter muss weg (TV film)
Místo činu: Mnichov - Hluboký spánek (TV film)
Tatort - Ballade von Cenk und Valerie, Die (TV film)
Tatort - Im Namen des Vaters (TV film)
2011 Die Stunde des Wolfes (TV film)
Ein guter Sommer (TV film)
Tatort - Der Tote im Nachtzug (TV film)
Tatort - Eine bessere Welt (TV film)
Ztracený čas
2010 Die kommenden Tage
Polizeiruf 110 - Aquarius (TV film)
2009 This Is Love
2008 Tatort - Der frühe Abschied (TV film)
2007 Eine gute Mutter (TV film)
Guten Morgen, Herr Grothe (TV film)
Max Minsky a já
2006 Eden
2005 90 dní bez sexu (TV film)
Noch einmal lieben (TV film)
Tatort - Wo ist Max Gravert? (TV film)
2004 Holky to chtěj taky 2
2003 Ich liebe das Leben (TV film)
2000 Crazy

TV seriály

2018 Dengler (TV seriál)
Fremde Wasser (E04)
2017 Dengler (TV seriál)
Die schützende Hand (E03)
2016 Dengler (TV seriál)
Am zwölften Tag (E02)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace