foto

Christoph M. Kaiser

  • nar. 24.2.1964 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Eine fremde Tochter (TV film)
Tatort - Falscher Hase (TV film)
2018 3 dny v Quiberonu
Der große Rudolph (TV film)
Tichá revoluce
2016 Die vierte Gewalt (TV film)
Teror (TV film)
Wunschkinder (TV film)
2015 Ein Atem
Familienfest
Stát vs. Fritz Bauer
Tag der Wahrheit (TV film)
2014 Jack
Polizeiruf 110 - Morgengrauen (TV film)
Tatort - Der Eskimo
Tatort - Der Hammer (TV film)
Tatort - Der sanfte Tod (TV film)
2013 Meine Schwestern
Místo činu: Hamburk - Ohnivý ďábel (TV film)
Pinocchio (TV film)
Tatort - Borowski und der brennende Mann (TV film)
Tatort - Wer das Schweigen bricht (TV film)
Vlčí děti
2012 Dva životy
Mutter muss weg (TV film)
Místo činu: Mnichov - Hluboký spánek (TV film)
Tatort - Im Namen des Vaters (TV film)
Tatort: Die Ballade von Cenk und Valerie (TV film)
2011 Die Stunde des Wolfes (TV film)
Ein guter Sommer (TV film)
Tatort - Der Tote im Nachtzug (TV film)
Tatort - Eine bessere Welt (TV film)
Ztracený čas
2010 Die kommenden Tage
Polizeiruf 110 - Aquarius (TV film)
2009 This Is Love
2008 Tatort - Der frühe Abschied (TV film)
2007 Eine gute Mutter (TV film)
Guten Morgen, Herr Grothe (TV film)
Max Minsky a já
2006 Eden
2005 90 dní bez sexu (TV film)
Noch einmal lieben (TV film)
Tatort - Wo ist Max Gravert? (TV film)
2004 Holky to chtěj taky 2
2003 Ich liebe das Leben (TV film)
2000 Crazy

TV seriály

2020 Schwartz & Schwartz (TV seriál)
Wo der Tod wohnt (E03)
2019 Bauhaus – Nová doba (TV seriál)
Konec Výmaru (E06)
Čestný soud (E05)
Ženská třída (E04)
další epizody (6)
Schwartz & Schwartz (TV seriál)
Der Tod im Haus (E02)
Dengler (TV seriál)
Brennende Kälte (E05)
2018 Schwartz & Schwartz (TV seriál)
Mein erster Mord (E01)
Dengler (TV seriál)
Fremde Wasser (E04)
2017 Dengler (TV seriál)
Die schützende Hand (E03)
2016 Dengler (TV seriál)
Am zwölften Tag (E02)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky