foto

Ai Orikasa

  • nar. 12.12.1963 (55 let)
    Tokyo, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tenči mujó! Rjó'óki daijonki
2014 Wašimo
2013 Otona džoši no Anime time 2 (TV film)
2011 Tales of Symphonia: The Animation – Sekai tógó hen
2010 Tales of Symphonia: The Animation – Tethe'alla Hen
2009 Eiga Crayon Šin-chan: Otakebe! Kasukabe jasei ókoku
2008 Janase Takaši Maerchen gekidžó
2005 Boku no bókúgó (TV film)
2004 Angel Blade Punish!
2003 Tako ni natta okásan (TV film)
Tenči mujó! Rjó'óki
2002 Jume kakeru kógen: Kijosato no čiči Paul Rusch
Sakura Taisen: Sumire Kanzaki intai kinen – Su Mi Re
Tenči mujó! GXP
2001 Inoči no čikjú: Dioxin no nacu
1999 Sakura taisen: Góka kenran
Tenči mujó!: In Love 2 – Haruka naru omoi
1998 Maze bakunecu džikú: Tenpen kjói no giant
Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz tokubecu hen
1997 Kikanša-sensei
1996 Haó taikei rjú Knight: Adeu Legend Final
Pipi: Tobenai hotaru
Power Dolls
Šin Kidó senki Gundam Wing: Operation Meteor
1995 Haó taikei rjú Knight: Adeu Legend II
Idol Project
1994 Haó taikei rjú Knight: Adeu Legend
Kiki to Lala no habatake! Pegasus
Tenči mujó! Bangai hen: Galaxy Police Mihoši Space Adventure
Tenči mujó! Rjó'óki
1993 Al Caral no isan
Desert Rose: Juki no mokuširoku
Kidó senši SD Gundam macuri
Kiki to Lala no ohime-sama ni naritai
Tenči mujó! Rjó'óki: Omacuri zen'ja no joru!
1992 Babel nisei
Džankenman: Kaidžú daikessen
Džigen sengokuši: Kuro no šiši – Džinnai hen
Neko hiki no Oruorane
1991 Ganba to Kawauso no bóken
Ipponbóčó Mantaró
Júdžin Brand
Kimagure Orange Road: Omoigakenai Situation
Kumo ni noru
1990 Umezu Kazuo no noroi
„Eidži“
1989 Soreike! Anpanman: Kirakiraboši no namida

TV seriály

2018 Wašimo (TV seriál)
2017 Kekkai sensen & Beyond (TV seriál)
2011 Suite Precure♪ (TV seriál)
2006 Silk Road šónen Júto (TV seriál)
Super Robot Taisen: Original Generation – Divine Wars (TV seriál)
2005 Doraemon (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
2000 Sakura taisen (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Nessa no haó Gandalla (TV seriál)
Popolocrois monogatari (TV seriál)
1997 Kindaiči šónen no džikenbo (TV seriál)
1996 Kaikecu Zorro (TV seriál)
YAT anšin! Učú rjokó (TV seriál)
Šin Hurricane Polymer (TV seriál)
1995 Modžakó (TV seriál)
1994 Haó taikei rjú Knight (TV seriál)
Jamato Takeru (TV seriál)
Metal Fighter Miku (TV seriál)
1993 Heisei inu monogatari Bow (TV seriál)
1992 Eien no Filerna (TV seriál)
Genki bakuhacu Ganbaruger (TV seriál)
Čódendó Robo Tecudžin nidžúhačigó FX (TV seriál)
1991 Džankenman (TV seriál)
Marude Dameo (TV seriál)
Ore wa čokkaku (TV seriál)
1990 Edokko Boy: Gatten Tasuke (TV seriál)
Peach Command šin Momotaró densecu (TV seriál)
Pygmalio (TV seriál)
1989 GO! Wrestler gundan (TV seriál)
Madó King Grandzort (TV seriál)
Momotaró densecu (TV seriál)
Wrestler gundan seisenši Robin Jr. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace