foto

Mičiko Neja

  • nar. 4.10.1965 (53 let)
    Takefu, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fullmetal Panic! (Director's Cut)
Kókjóšihen Eureka Seven: Hi Evolution 1
2016 Šin gekidžóban Initial D: Mugen
2015 Šin gekidžóban Initial D: Tósó
2012 Katajoku no Khronos Gear
2010 Kidó senši Gundam 00 Special Edition III: Return the World
2009 Kidó senši Gundam 00 Special Edition I: Celestial Being
Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World
2008 Initial D: Extra Stage 2
2002 Gekitó! Crush Gear Turbo: Kaizabán no čósen
Initial D: Battle Stage
Vandread: Gekitóhen
2001 Initial D: Extra Stage
Vandread: Taidóhen
1999 High School Aurabuster: Hikari no mezame
Čóšin hime Dangaizer 3
1998 Džigoku sensei Nube
1997 Detatoko Princess
Džigoku sensei Nube: Kjófu no nacujasumi! Ajaši no umi no densecu!
Mahó gakuen Lunar! Aoi rjú no himicu
1996 Džigoku sensei Nube
Power Dolls
1995 Macross 7: Ginga ga ore o jondeiru!
Otenki oné-san
1994 Osakana wa ami no naka
1992 Čikjú SOS soreike Kororin

TV seriály

2018 Fullmetal Panic! Invisible Victory (TV seriál)
Sword Gai: The Animation (TV seriál)
Sword Gai: The Animation Part II (TV seriál)
2010 Battle Spirits: Brave (TV seriál)
Stitch! Zutto saikó no tomodači (TV seriál)
2008 Battle Spirits: Šónen toppa bašin (TV seriál)
2007 Džúsókikó Dancougar Nova (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
2006 Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
2005 Gallery Fake (TV seriál)
UG*Ultimate Girls (TV seriál)
2004 Monkey Turn (TV seriál)
Monkey Turn V (TV seriál)
2003 Croket! (TV seriál)
Omoikkiri kagaku Adventure: Só Nanda! (TV seriál)
2002 Weiß Kreuz Glühen (TV seriál)
2001 6 Angels (TV seriál)
Gekitó! Crush Gear Turbo (TV seriál)
Kasumin (TV seriál)
Pačislo kizoku Gin (TV seriál)
Usagi-čan de Cue!! (TV seriál)
2000 Fabre-sensei wa meitantei (TV seriál)
Gensó maden saijúki (TV seriál)
Ginsókikó Ordian (TV seriál)
1999 Aesop World (TV seriál)
Corrector Yui (TV seriál)
1997 Fortune Quest L (TV seriál)
Ganbare Goemon (TV seriál)
1996 Šin Hurricane Polymer (TV seriál)
1995 Bit the Cupid (TV seriál)
Džúsenši Gulkeeva (TV seriál)
Kjórjú bókenki džura Tripper (TV seriál)
1994 Júša keisacu J-Decker (TV seriál)
Metal Fighter Miku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace