foto

Kazunari Ninomija

  • nar. 17.6.1983 (36 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Asada-ke
2018 Kensacugawa no zainin
2017 Last Recipe: Kirin no šita no kioku
2016 Ansacu kjóšicu: socugjó-hen
Bocchan (TV film)
2015 Akamedaka (TV film)
Ansacu kjóšicu
Haha to kuraseba
Oriento kjúkó sacudžin džiken (TV film)
2014 Pikanchi Half: Life is Hard Tabun Happy
2013 Platinum data
2012 Kuruma Isu de Boku Na Sora wo Tobu (TV film)
2011 Another GANTZ (TV film)
Freeter, Ie o Kau. SP
GANTZ: Perfect Answer
2010 GANTZ
Poslední slib (TV film)
Óoku
2009 Door to Door (TV film)
Tengoku de Kimi ni Aetara (TV film)
2007 Kiiroi namida
Marathon (TV film)
2006 Dopisy z Iwo Jimy
Sukoshi wa, ongaeshi dekitakana (TV film)
Žezelotebon
2003 Ao no honó
2002 Pika*nchi Life Is Hard Dakedo Happy
1998 Amagi Goe (TV film)

TV seriály

2018 Black Pean (TV seriál)
2016 Nippon Academy šó (TV seriál)
2014 Jowakutemo, katemasu (TV seriál)
2010 Freeter, Ie wo Kau (TV seriál)
2008 Maó (TV seriál)
Rjúsei no kizuna (TV seriál)
VS. Arashi (TV seriál)
2007 Haikei, Chichiue-sama (TV seriál)
Yamada Tarô monogatari (TV seriál)
2005 Jasašii džikan (TV seriál)
2004 Minami kun no koibito (TV seriál)
2003 Necurecuteki čúka hanten (TV seriál)
Stand Up!! (TV seriál)
2001 Handoku!!! (TV seriál)
2000 Namida o fuite (TV seriál)
1999 Abunai hôkago (TV seriál)
Kowai Nichiyobi (TV seriál)
1998 Akimahende (TV seriál)

Dokumentární

2019 ARASHI: Na cestě (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Nippon Academy šó (TV pořad)
2008 Šabekuri 007 (TV pořad)