foto

Rjótaró Okiaju

  • nar. 17.11.1969 (49 let)
    Kitakjúšú, Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tennis no Ódži-sama: Best games!! Inui Kaidó vs Šišido Ótori/Óiši Kikumaru vs Nió Jagjú
2018 Tennis no ódži-sama: Best games!! Tezuka vs Atobe
2011 Appleseed XIII: Jogen
Appleseed XIII: Juigon
Gekidžóban Tennis no ódži-sama: Eikokušiki teikjú širo kessen!
Tennis no ódži-sama: Another Story II – Ano toki no bokura
2010 Eiga Precure All Stars DX2: Kibó no hikari – Rainbow Jewel o mamore!
Haruka naru toki no naka de 3: Owarinaki unmei (TV film)
Kidó senši Gundam 00 Special Edition III: Return the World
2009 Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World
Tennis no ódži-sama OVA: Another Story – Kako to mirai no Message
2008 Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Final
2007 Haruka naru toki no naka de 3: Kurenai no cuki (TV film)
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Semifinal
2005 Irregular Hunter X
Saint seija: Meió Hades meikai hen
Super Robot taisen: Original Generation – The Animation
Tennis no ódži-sama: Atobe kara no okurimono – Kimi ni sasageru Tenipri macuri
2004 Rekka no honó: Final Burning
2003 Saint seija: Meió Hades džúnikjú hen
2001 Kizuna: Koi no karasawagi
Tokio džúšóden: Fúma gogjó denšó
1999 High School Aurabuster: Hikari no mezame
Socugjó M: Oretači no carnival
Tokio džúšóden
1998 Džigoku sensei Nube
Kašó no cuki: Aki kjógen
Maze bakunecu džikú: Tenpen kjói no giant
Rennjo monogatari
Šinseiki GPX Cyber Formula: Sin
1997 Džigoku sensei Nube: Gozen redži Nube šisu!
Džigoku sensei Nube: Kjófu no nacujasumi! Ajaši no umi no densecu!
1996 Džigoku sensei Nube
Futari no ódži-sama
Icuka no Main: Kaminari šónen Tenta Sandžó
Marriage
Čódžin gakuen Gowcaizer: The Voltage Fighters
Šin Kidó senki Gundam Wing: Operation Meteor
Šinseiki GPX Cyber Formula: Earlydays Renewal
Šinseiki GPX Cyber Formula: Saga
1995 Seirei cukai
Slam Dunk: Hoero Basketman damašii! Hanamiči to Rukawa no acuki nacu
Slam Dunk: Šóhoku saidai no kiki! Moero Sakuragi hanamiči
1994 Kizuna
Nana toši monogatari: Hokkjokukai sensen
Slam Dunk: Zenkoku seiha da! Sakuragi hanamiči
Šinseiki GPX Cyber Formula: Zero
Šippú! Iron Leaguer: Silver no hata no moto ni
1992 Šinseiki GPX Cyber Formula: Double One
Šinseiki GPX Cyber Formula: Graffiti
1991 Dark Cat
Magical Tarurúto-kun: Moeru! Júdžó no mahó taisen

TV seriály

2019 7 Seeds (TV seriál)
Actors: Songs Connection (TV seriál)
Babylon (TV seriál)
Egao no Daika (TV seriál)
2018 Asobi asobase (TV seriál)
Gakuen basara (TV seriál)
Sóten no ken: Regenesis (TV seriál)
2017 Fate/Apocrypha (TV seriál)
Keppeki danši! Aojama-kun (TV seriál)
Super Lovers 2 (TV seriál)
2016 Musaigen no Phantom World (TV seriál)
Nobunaga no šinobi (TV seriál)
Prince of Stride: Alternative (TV seriál)
2015 Saint seija: Soul of Gold (TV seriál)
2014 Cardfight!! Vanguard G (TV seriál)
2011 Ring ni Kakero 1: Sekai Taikai-hen (TV seriál)
2010 Ring ni kakero 1: Shadow (TV seriál)
2008 Onegai My Melody: Kirara (TV seriál)
RoboDz: Kazagumo hen (TV seriál)
Yes! Precure 5 Go Go! (TV seriál)
2007 Hatarakids My Hamgumi (TV seriál)
Onegai My Melody: Sukkiri (TV seriál)
2006 Onegai My Melody: Kurukuru Shuffle! (TV seriál)
Ring ni kakero 1: Ničibei kessen hen (TV seriál)
2005 Onegai My Melody (TV seriál)
2004 Ring ni kakero 1 (TV seriál)
2002 Asagiri no Miko (TV seriál)
Bakutō sengen Daigunder (TV seriál)
2001 Run=Dim (TV seriál)
2000 Gambler densecu Tecuja (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children (TV seriál)
1999 Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
1997 Čúka ičiban (TV seriál)
1996 Šin Hurricane Polymer (TV seriál)
1995 Kúsó kagaku sekai Gulliver Boy (TV seriál)
Ógon júša Goldran (TV seriál)
1994 Goal FH (TV seriál)
Haó taikei rjú Knight (TV seriál)
Júša keisacu J-Decker (TV seriál)
1991 Šinseiki GPX Cyber Formula (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky