foto

Greg Malins

  • nar. 5.12.1967 (51 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 So Close (TV film)
2013 Jacked Up (TV film)
2006 Sex, Power, Love & Politics (TV film)

TV seriály

2017 Rodinka na kousky (TV seriál)
Dirtbike Old Mechanic Earthquake (S02E16)
2016 Rodinka na kousky (TV seriál)
Window Vanity Dress Grace (S02E08)
Pestilence War Famine Death (S01E19)
2015 Naši nebo vaši (TV seriál)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Burn Vasectomy Milkshake Pong (S01E10)
2013 Suterén (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A peníze za léky (S01E20)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A mizející postel (S01E06)
2010 S tebou je mi líp (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Jenkins (S05E13)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Pravidlo tří dnů (S04E21)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Miluju New Jersey (S04E03)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Něco půjčeného (S02E21)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Swarley (S02E07)
Will a Grace (TV seriál)
Záchodový humor (S08E11)
2005 Will a Grace (TV seriál)
Jak zničit Karen (S07E15)
2004 Come to Papa (TV seriál)
2002 Romeo Fire (TV seriál)
2001 Přátelé (TV seriál)
Svatba (1/2) (S07E23)
2000 Přátelé (TV seriál)
Vánoční pásovec (S07E10)
Jak to mohlo být 1. část (S06E15)
1999 Přátelé (TV seriál)
Hříchy Rossova mládí (S06E09)
Stalo se v Las Vegas 2. část (S05E24)
Jak si házeli míčem (S05E21)
1998 Přátelé (TV seriál)
Nejhorší Díkůvzdání (S05E08)
Kdo půjde za svědka (S04E22)
Troje svatební šaty (S04E20)
1997 Přátelé (TV seriál)
Jak si Joey přivedl novou slečnu (S04E05)
1996 Přátelé (TV seriál)
Rachel dává výpověď (S03E10)
Rossovy představy (S03E01)
Jak se Eddie nechtěl stěhovat (S02E19)
další epizody (4)
1995 Double Rush (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Hlavně nebýt sám (S02E03)
1993 Daddy Dearest (TV seriál)
1992 Great Scott! (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2005 Will a Grace (TV seriál)
Will se učí plavat (S08E03)

Herecká filmografie

TV seriály

1998 Přátelé (TV seriál)
Rossova svatba 2. část (S04E24)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2015 Suterén (TV seriál)
The Proposal - Part Two (S02E10)
The Proposal - Part One (S02E09)
The Mansfield Who Came to Dinner (S02E08)
další epizody (6)
2014 Suterén (TV seriál)
The Break-Ups (S02E04)
Space Invader (S02E03)
Baked and Toasted (S02E02)
další epizody (7)
2013 Suterén (TV seriál)
Woman on Top (S01E07)
If I Were a Rich Man (S01E06)
Take Me Out to the Ballgame (S01E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace