foto

Margherita Laterza

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Il Terzo tempo
2009 Sui tuoi passi (TV film)

TV seriály

2014 Borgia (TV seriál)
1503, 1. část (S03E09)
2006 I Cesaroni (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace