foto

Jörg Steinberg

  • nar. 1963
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Zorn - Wo kein Licht (TV film)
2014 Polizeiruf 110 - Abwärts (TV film)
2013 Tatort - Gegen den Kopf (TV film)
2002 Versteck für einen Hund
1998 Die Straßen von Berlin - Terror (TV film)
1990 Drei Wohnungen
Polizeiruf 110 - Das Duell (TV film)
1988 Herečka

TV seriály

2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Aufsteiger (S05E14)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky