foto

Gisela Morgen

  • nar. 2.2.1918
    Berlín, Německá říše
  • zem. 14.2.2006 (88 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Polizeiruf 110 - Big Band Time (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein verhängnisvoller Verdacht (TV film)
1990 Bahnhof für Robert (TV film)
Drei Wohnungen
Marie Grubbe (TV film)
1989 Große Liebe gesucht
1988 Das Mädchen Leo (TV film)
Der Vogel (TV film)
Polizeiruf 110 - Eifersucht (TV film)
Vater gesucht (TV film)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort - Teuer bezahlt (TV film)
Erste Reihe, Die (TV film)
1986 Jungfer Miras Mirakel (TV film)
Polizeiruf 110 - Mit List und Tücke (TV film)
1985 Die Heiratsannonce (TV film)
Und erstens kommt es anders und zweitens als man denkt (TV film)
Weiße Wolke Carolin
1984 Der Lumpenmann (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Sog (TV film)
1983 Ein Häuschen im Grünen (TV film)
1982 Lumpenmann, Der (TV film)
Wenn's donnert, blüht der Gummibaum (TV film)
1981 Das Geheimnis der drei Orangen
1980 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein sympathischer junger Mann (TV film)
Die Vorladung (TV film)
Glück im Hinterhaus
Kmotříček smrt (TV film)
Seitensprung (TV film)
1979 Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 2 (TV film)
Der Teufel hat ein Loch im Schuh oder Lessing in Leipzig (TV film)
1978 Než kohout zakokrhá (TV film)
Rote Erde (TV film)
1976 Polizeiruf 110 - Der Fensterstecher (TV film)
1975 Der Staatsanwalt hat das Wort - 2,5 Karat (TV film)
Menschenskind, Nikolka (TV film)
Stunde Aufenthalt, Eine (TV film)
1974 Die goldene Kuh (TV film)
Polizeiruf 110 - Kein Paradies für Elstern (TV film)
1973 Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Kraftprobe (TV film)
1972 Adjutant, Der (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Alleingang (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispie - Der Fall Brühne-Fehrbach (TV film)
Testfall (TV film)
1971 Kretschinskis Hochzeit (TV film)
1970 Slawas bester Freund (TV film)
1969 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ich brauch' kein Kindermädchen (TV film)
Kleinbürger, Die (TV film)
Tigertod (TV film)
Vorsicht, Kurven! (TV film)
1968 Die Kleinbürger (TV film)
Die Toten bleiben jung
Die entführte Braut (TV film)
Treffpunkt Genf (TV film)
1967 Zwanzig Zahnbürsten (TV film)
1966 Fernsehpitaval - Die Synagoge brennt (TV film)
1965 Dr. Schlüter - Der Pakt (TV film)
Karla
Orpheus steigt herab (TV film)
1955 Solche Zeiten (divadelní záznam)

TV seriály

1988 Bei Neuhaus zu Haus (TV seriál)
1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
1983 Rote Erde (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1977 Zimmer mit Ausblick, Ein (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Komunista Hans Beimler (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Doktor Schlüter (TV seriál)
1963 Die Spur führt in den 7. Himmel (TV seriál)
1962 Das grüne Ungeheuer (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace