foto

Erhard Köster

  • nar. 11.6.1926
    Herischdorf, Německá říše
  • zem. 21.6.2007 (81 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Millionär, Der (TV film)
1991 Begräbnis einer Gräfin
1990 Drei Wohnungen
1989 Aschermittwoch (TV film)
Großer Frieden (TV film)
1988 Polizeiruf 110 - Ihr faßt mich nie (TV film)
1986 Das Eigentor (TV film)
1985 Prasklé zrcadlo (TV film)
1984 Besuch am Sonntagmorgen (TV film)
1983 Abends im Kelch (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Der Schweigsame (TV film)
1980 Es sollte ewig Sonntag sein (TV film)
1979 Ein Mann und seine Frau (TV film)
1978 Leise flehen meine Lieder (TV film)
1976 Auf der Suche nach Gatt (TV film)
1975 Polizeiruf 110 - Zwischen den Gleisen (TV film)
1974 Okrskář ze Schwanenkietzu (TV film)
Rückkehr als Toter (TV film)
Zwischen vierzig und fünfzig (TV film)
1973 Auf dem Flug nach Havanna (TV film)
1972 Kriminalfälle ohne Beispie - Der Fall Brühne-Fehrbach (TV film)
1971 Polizeiruf 110 - Die Schrottwaage (TV film)
1969 Androklus und der Löwe (TV film)
Dáma z Janova (TV film)
1967 Emilia Galotti (TV film)
1966 Columbus 64 (TV film)
Der arme Konrad (TV film)
Die Räuber (TV film)
Eine kleine Hausmusik (TV film)
Trick 17 B (TV film)
1965 Blaulicht - Auftrag Mord (TV film)
Das Kaninchen bin ich
Drei Kriege - 3. Teil: In Berlin (TV film)
Heinitzer, Die (TV film)
Mir san mir (TV film)
Revision (TV film)
1964 Drei Kriege - 2. Teil: Hinter den Fronten (TV film)
Preludio 11
Rote Rosen für mich (TV film)
1963 Alle meine Söhne (TV film)
Carl von Ossietzky (TV film)
Die Glatzkopfbande
Rauhreif (TV film)
Tote reden nicht (TV film)
1962 Anonymer Anruf (TV film)

TV seriály

1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Finderlohn (E95)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Der Laufsteg (E82)
1981 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Nachtpartie (E77)
1978 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ich kündige (E56)
1977 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ein Strauß roter Nelken (E52)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
Die Lindstedts (TV seriál)
1973 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Nachteinkäufe (E30)
1971 Stíny nad Notre Dame (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
1968 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Strafsache Anker (E10)
Automarder (E09)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1966 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Am Mozartplatz (E05)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Seriöser Erfinder sucht Teilhaber (E01)
1962 Indizien - Geständnisse - Beweise (TV seriál)
Tempel des Satans (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Dokumentární

1961 Sieben Kumpel - eine Kamera

Divadelní záznam

1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
1975 Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
1974 Der aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui (divadelní záznam)
1967 Die Räuber (divadelní záznam)
1966 Die Tage der Commune (divadelní záznam)
1962 Frau Flinz (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky