foto

Christopher Muncke

  • nar. 1942
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Cesta kolem světa za 80 dní (TV film)
1988 The Great Escape II: The Untold Story (TV film)
1987 Dvě paní Grenvillové (TV film)
Roman Holiday (TV film)
1986 Bláznivá apokalypsa
Murrow (TV film)
Strašidelné líbánky
Udržet sen (TV film)
1985 DARYL
1984 Na ostří nože
1982 Džungle apokalypsy
1980 Saturn 3
1979 Zrození Beatles
1977 Agent, který mne miloval
Nasty Habits

TV seriály

1990 The Chief (TV seriál)
1989 Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
1985 Charters & Caldicott (TV seriál)
1984 Ellis Island (TV seriál)
Master of the Game (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
Finger Man (S01E03)
1982 Take Three Women (TV seriál)
Whoops Apocalypse (TV seriál)
1980 Oppenheimer (TV seriál)
1979 Running Blind (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1975 The Fight Against Slavery (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Sykes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky