foto

Annie Fargue

  • nar. 15.4.1934
    Etterbeek, Brussels, Belgie
  • zem. 4.3.2011 (76 let)
    Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Je t'aime, je t'aime
La Prisonnière
1967 Mon amour, mon amour
1966 Válka skončila
1956 Revizor ou L'inspecteur général, Le (TV film)
1955 M'sieur la Caille
1954 Případ Mauricius

TV seriály

1967 Amateur ou S.O.S. Fernand, L' (TV seriál)
Malican père et fils (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1965 Train bleu s'arrête 13 fois, Le (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1960 Angel (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky