foto

Alessandro Lai

  • nar. 22.1.1970 (50 let)
    Cagliari, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Moschettieri del re: La Penultima Missione
2017 Napoli velata
2016 Tommaso
2015 Il nome del figlio
Milovník po italsku
Sei mai stata sulla Luna?
2014 Fratelli unici
Zapněte si bezpečnostní pásy
2013 Romeo and Juliet
Vinodentro
2012 Barabbas (TV film)
E la chiamano estate
Good as You
Krásní motýli
L'amore è imperfetto
Nádherná přítomnost
2011 Appartamento ad Atene
2010 Neřízené střely
2009 Questione di cuore
2007 Lezioni di volo
Saturno contro
Un dottore quasi perfetto (TV film)
2005 Carabinieri: Sotto copertura (TV film)
De Gasperi, l'uomo della speranza (TV film)
2004 La spettatrice
Renzo a Lucia (TV film)
Vanilka a čokoláda
Virginia, la monaca di Monza (TV film)
2003 Quaderno della spesa, Il
2002 Nesmrtelná Callasová
Operazione Rosmarino
Černý anděl
2001 Tra due mondi
2000 Rosa e Cornelia
Sud Side Stori

TV seriály

2020 Diavoli (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Leonardo (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Medicejové (TV seriál)
Hlava rodiny (S02E02)
2016 Medicejové (TV seriál)
Zjevení Páně (S01E08)
Očistec (S01E07)
Predominio (S01E06)
další epizody (8)
2015 Sotto copertura (TV seriál)
2011 Che Dio ci aiuti (TV seriál)

Dokumentární

2014 N-Capace

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky