foto

Sally McKenzie

  • nar. 8.2.1955 (64 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Jucy
2008 Ve skladišti
2003 Mořské panny (TV film)
1994 Redheads
1992 The Leaving of Liverpool (TV film)
1987 With Love to the Person Next to Me
1984 The Schippan Mystery (TV film)
Undercover
1982 We of the Never Never
1979 Cathy's Child

TV seriály

2013 Reef Doctors (TV seriál)
2006 Taylor má trable (TV seriál)
2003 Fat Cow Motel (TV seriál)
1996 The Wayne Manifesto (TV seriál)
1995 Fire (TV seriál)
1984 Matka a syn (TV seriál)
Special Squad (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky